Afşin Belediyesi tarafından öğretmen evinde düzenlenen ve görevlerine bu yıl içerisinde başlayan aday öğretmenler hoş geldiniz gecesinde bir araya geldiler.

Gecede, Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, Ak Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ökkeş Şimşek, Sivil toplum kuruluşları başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Daire amirleri ile çok sayıda aday öğretmen katıldı.

Programda açılış konuşmalarını yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarında şunları belirtti;”  Değerli; Kaymakamım, Emniyet Müdürüm, Oda Başkanlarım, Belediye Meclis Üyelerim ve Çok Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz.  Herkesi saygıyla selamlıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum hepiniz şeref verdiniz. Davetimize icabet ettiniz. Şimdiye kadar Afşin’e gelen öğretmenlerin çoğu daha bir yılı bitmeden buradan gitmek isterlerdi. İnşallah hep birlikte bu algıyı değiştireceğimize inanıyorum. Sizlerin Afşin’de mutlu olacakları ortamlar oluşturmaya başladık.  Oluşturmaya da devam ediyoruz. Şunu bilin ki hepiniz bizim misafirimizsiniz. Her türlü sorununuzda yanınızdayız, her türlü öneri ve görüşlerinize açığız. Hepiniz ayrı şehirlerden, ayrı kentlerden geldiniz. Geldiğiniz yerdeki bizim yapabileceğimiz Afşin’de olamayan güzel uygulamaları da alıp yapmak bizim için bir şans olacak. Bu konuda önerilerinize de şiddetle ihtiyacımız var. Çünkü bazen insan gezmeden, görmediği bir hizmeti yapamıyor. Bu konularda sizlerden önerilerinizi bekliyorum. Tekrar, hoş geldiniz şeref verdiniz diyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Gecede yapılan uygulamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile geren Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy;” değerli mesai arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e bizleri bir araya getirdiği için ona sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kendisi bir yıldız ilçemizde görev yapmakta ben kendisi ile bir yıldır çalışmaktan gururu, memnuniyeti belirtmek istiyorum. Afşin için çalışan, Afşin için düşünen, Afşin için yüreği akan bir kişi, Afşin için kazanç olduğunu düşünüyorum. Hepimiz Afşin’i daha güzel yerlere getirme gayretleri içerisindeyiz. Tüm kurumlarımıza şahsen ve belediye olarak destek olmuştur. Bunun içinde ayrıca kendisine teşekkür ediyorum. Değerli müzisyen mesai arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum bizleri kırmıyorlar, yalnız bırakmıyorlar. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, yemek ve güzel bir müzik ziyafeti veren müzisyen öğretmenlerin konserlerinin ardından program son buldu.

Editör: Haber Merkezi