Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden kimliği bilinmeyen Kişi veya kişilerce bilgisi dâhilinde olmadan açılan sosyal medya hesabı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Güven'in yaptığı açıklamada; "Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven başlığıyla açılan ve şahsımla uzaktan yakından hiç bir alakası olmayan sahte bir facebook hesabı tespit edilmiştir. Benim ismim, unvanım, fotoğrafım ve bazı kişisel bilgilerim kullanarak açılmış olan hesapta haberim olmayan bildirimler, etiketlemeler yapılıyor. İsmim ve bilgilerim kullanılarak açılan facebook hesabı kesinlikle tarafıma ait değildir. www.facebook.com/profile.php?id=100008091699126"  adresi üzerinden yayın yapan sosyal medya (Facebook) hesabı üzerinden paylaşılan ve yazılan hiçbir paylaşım bilgim dahilinde yapılmamaktadır tüm kamuoyuna saygılarımla duyurulur." ifadelerini kullandı.
Vatandaşları sağduyulu olmak adına açılmış sahte hesap üzerinden yapılan bildirimlere itibar etmemesini isteyen Başkan Güven, sahte sosyal medya hesabının kapatılması üzerine hukuki işlemlerin başlatıldığını da belirtti.
Editör: Haber Merkezi