Cumhur İttifakı AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, "Tamamlanan projelerimizle ortaya koyduğumuz hizmetlerimizle yeniden göreve talibiz. 'Memleket işi Gönül İşi' diyerek yeniden yola çıktık” dedi.

Seçim çalışmalarını Hüyüklü, Anzorey ve Soğulcak mahallelerinde sürdüren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Seçim beyannamemizde ortaya koyduğumuz bir çok projemizi hayata geçirdik. Yeni süreç için de sizlerden destek istiyorum. İlçemizi, mahallelerimizi alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızla yeniden inşa ettik. Geride kalan 5 yıllık süre içerisinde Afşin değişimi ve gelişimi yakaladı. Yeni süreçte de değişim ve dönüşüm tüm hızı ile devam edecek. Bunun devam etmesi için siz değerli hemşehrilerimizden bir kez daha yetki talep ediyoruz.”dedi.

Seçim gezisine AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, MHP ve AK Parti Teşkilat Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Güven, Hüyüklü, Anzorey ve Soğulcak mahalle sakinlerinin kendisine gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “mahalle sakinlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi