Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediye personeliyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Afşin Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Afşin'in ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını en aza indirmek için birlik ve beraberlik ortamının yaratılması gerekiyor. zorlu bir süreçten geçiyoruz  ve bu olumsuzluklara rağmen Afşin Belediyesi olarak güzel işler yapıyoruz." dedi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; “Afşin Belediyesi olarak sizlerle beraber kısa zamanda, küçük imkânlarla büyük işlere imza attık. Bu konuda hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerden şunu istiyorum Afşin Belediyesi olarak büyük zorluklar içerisinde ve kısıtlı imkanlarla güzel işler başarıyoruz, başarmaya da devam edeceğiz. Burada sizlere de büyük işler düşüyor. Vatandaşa en kısa sürede kaliteli hizmet verme gayreti gösterelim. Halkımızla yakından ilgilenerek elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edelim. İnşallah yapacağımız başarılı çalışmaların altına hep birlikte imza atalım.” dedi.



Belediyemizin gözü kulağı olun;

Afşin'in ve vatandaşların sıkıntılarını en aza indirmek için birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamı yaratarak sorunların en aza indirilmesi gerektiğini belirten Başkan Güven konuşmasını şöyle sürdürdü; “Belediyemizin Gözü kulağı olalım gündelik hayatınızda yolda, sokakta ve kaldırımda yürürken, gezerken gördüğünüz sorunları yerinde tespit edip ilgili amirimize veya kendi amirinize bilgi vererek sorunu çözme noktasında yardımcı olalım. Gerçekten zorlu bir dönemden geçiyoruz. Yakınlarımızda İslam coğrafyalarında çok acı olaylar yaşanıyor. Vatandaşlarımızın. İnsanlarımızın birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaçları var dualarımızı mağdur insanlarımızdan mahrum bırakmayalım. Konuşmalarıma son vermeden önce aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımız var onlara teşekkür ediyorum. Bizleri bu süreçte bu güne kadar yalnız bırakmadılar ve bizimle birlikte çalıştılar. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Afşin Belediye Düğün Salonunda düzenlenen istişare toplantısına, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi