Yeşilyurt Mahallesi Beyyurdu Caddesinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan Afşin Belediyesi Halil İbrahim Caddesine geçti. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Afşin'in yol standartlarının yükseleceğini söyledi.

Afşin Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kendi hizmet alanında olan cadde, sokak ve mahallelere parke ve asfalt hizmeti götürüyor. Afşin Devlet Hastanesi yol yapım çalışmasını tamamlayan Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi Halil İbrahim Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları için hazırlıklarını başlattı.

Malatya Büyükşehir'den freze desteği

Afşin Belediyesinin asfalt çalışmalarına destek olması amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Freze makinesi kazı çalışmalarına katıldı. Yeşilyurt mahallesinde kazıma işlerine başlayan freze makinesi Afşin belediyesine asfaltlama işlerinde büyük yardımcı oluyor.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından altyapısı tamamlanan yerlerde asfalt ve parke çalışmalarına geçildiğini aktaran Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, şu ifadelere yer verdi:

"Yeşilyurt Mahallesi, Halil İbrahim Caddesi sıcak asfalt kaplama çalışmaları bünyesinde, yollarımızın Freze ile kazıma işlemine başlandı. İnşallah çok kısa sürede çalışmalar tamamlanarak yolumuz vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Freze ile bizlere eski asfaltın kazınması noktasında destek veren Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.

Önce altyapı, sonra üstyapı

"Bizim üstyapı çalışmasına girdiğimiz yerler, KASKİ ekiplerimizin tamamladığı noktalar. KASKİ şuanda Atlaskent mevki ve Beyceğiz mahallesinde altyapı çalışmalarına devam ettiriyor. Dolaysıyla altyapı çalışmasının bitimin ardından bu mahallelerimize de girilecek. Şu an Efsusturan Mahallesi’nde, Kale Mahallesi’nde Dedebaba mahallesinde, Gaziosmanpaşa mahallesinde ve Alpaslan mahallesinde yoğun bir şekilde çalışmalarımız yürütüyoruz. Asfaltı tamamlanan yerlerde ara sokaklarda parke ve kaldırım çalışmalarını yürütüyoruz.  Bizler ilk göreve ilk geldiğimizde vatandaşlarımızın ayağına çamur değmeyecek demiştik. Bu sözümüzü tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza çalışmalarımız esnasında bizlere gösterdikleri desteklerden ve sabırdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum "



 

Editör: Haber Merkezi