1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, işçilerin bayramını kutladı.

1 Mayısın alın teri, emek ve dayanışma ve günü olduğunu söyleyen Başkan Güven, “1 Mayıs, emekçinin hak arama mücadelesinin sembolüdür. 1 Mayıs, dünya genelindeki tüm emekçileri aynı duygularla buluşturan, kenetleyen ortak bir değerdir. İşçi ve emekçiler, insani seviyelerde çalışma ve emeğinin karşılığını alma hakkına sahiptir. Demokrasi ve insan hakları gibi evrensel değerlerin, her alanda olduğu gibi çalışma hayatında uygulanması önemlidir. Bünyesinde barındırdığı personelimizle büyük bir aile olan Afşin Belediyesi, işçi kardeşlerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışarak, karşılığını alması noktasında büyük gayret göstermektedir.

Afşin’e hizmet noktasında hizmet ekibimizin önemli bir parçası olan tüm işçi kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.
Editör: Haber Merkezi