Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak eğitim camiasına kazandırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulda görev yapan öğretmenlere tek tek çiçek takdim eden Başkan Erkoç, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Öğretmenler Odası’nda öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Şu anda 15 Temmuz Şehitlerimizden Şehit Ömer Halisdemir’in adını verdiğimiz ilkokulumuzdayız. Öğretmenlerimiz kutsal bir görevi ifa etmekteler. Aziz milletimizin geleceğinin inşası yolunda en önemli görevi öğretmenlerimiz almakta. Çünkü ülkemizin güçlü bir şekilde geleceğe yürümesi için güçlü nesillere, donanımlı nesillere ihtiyaç var. Burada da en büyük görev ve en büyük sorumluluk öğretmenlerimize düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerimizle öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Onlara hiçbir zaman minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Her zaman minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gayretleri çabalarından dolayı da kendilerini tebrik ediyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç adına 6 bin adet canlı çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.
Editör: Haber Merkezi