Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eski adı Köy Garajı olan bölgede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma ve hizmetlerine değinen Başkan Erkoç, Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden gayret ettiklerini ifade etti.

Yaptıkları dev Atıksu Arıtma Tesisi ile Kahramanmaraş’ın evsel atıklarını temizlemeye başladıklarını kaydeden Başkan Erkoç, Aksu Nehri’ndeki kirlilik içinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Kahramanmaraş’ın turizmden yeterince pay almadığını bundan dolayı da adeta bir seferberlik başlattıklarını kaydeden Başkan Erkoç, şehir dışından insanların Kahramanmaraş’ı tanımak için gelmelerini sağlamak adına hizmetlere devam ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş’ta eğitimden-sağlığa, tarımdan-sanayiye ve turizme kadar birçok alanda hizmetlere devam ettiklerini kaydeden Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ın marka şehir olması için gece gündüz demeden gayret ettiklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi