Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gaziantep’te meydana gelen patlamada hayatlarını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Gaziantep’te bir düğünde meydana gelen patlamada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen Başkan Erkoç: “Şer odakları çirkin yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Gaziantep’te bir düğünde meydana gelen patlamada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Bu ve benzer saldırılar, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılar olup, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer odakları tarafından yürütülmektedir.

Bu bombalı saldırı ile bir kez daha görülmektedir ki, şer odaklarının hedefi ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. İnsanın en temel hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu tür saldırı ve eylemleri şiddet ve nefretle kınıyor ve lanetliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi