Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’de kent meydanı yapım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar sonucunda Afşin’e güzel bir kent meydanı kazandırdıklarını belirtti.

Afşin’de Kent Meydanı düzenleme çalışmalarına ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Erkoç: “Afşin Kent Meydanının üst yapı çalışmaları, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personellerimiz tarafından yürütülmüştür. Bu kapsamda toplamda 4 bin 500 m² büyüklüğündeki alanda öncelikle projesi çizilerek zemin etüdü ve toprak tesviye yapılıp bazalt döşeme işlemleri tamamlandı. Afşin kent Meydanı’nda yapılan çalışmalarda 2 bin 500 metrekare bazalt döşemesi, bin metre bordür çalışması, otomatik sulama ve aydınlatma tesisatı döşemesi tamamlanmış, kent mobilya montaj çalışmalarının yanı sıra 1 adet meydan çeşmesi yapılmıştır.

Yeşil alan çalışmaları kapsamında 85 adet ağaç, 261 adet çalı ve bodur bitki ile 925 adet mevsimlik çiçek dikimi tamamlanmıştır.

Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanması ile Afşinli kardeşlerimiz güzel bir parka ve kent meydanına kavuşmuştur” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi