Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mahsuni Çinpolat, "24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde sandığa gidip oy kullanan bütün Afşinli hemşerilerime teşekkür ediyorum, demokrasinin gereğini yaptılar." dedi
24 Haziran seçimleri sonrası yurt dışı oylarının dağılımın ardından Kahramanmaraş'tan milletvekili olarak Ali Öztunç'u meclise göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Çinpolat, TBMM'de Kahramanmaraş'ın en iyi şekilde temsil edileceğini kaydetti.
"Ülkemizin geleceğini, yönetim biçimini belirleyen önemli bir seçimi daha Afşin'de demokratik bir olgunluk içinde tamamladık." diyen Çinpolat, şunları  söyledi:
"Seçim sonuçları vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun. Seçim kampanyası sırasında bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldeşlerimize, yol arkadaşlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, gece gündüz çalışan kadınlarımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum. Seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullanan tüm vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. CHP  ile birlikte çalışan herkese teşekkürü bir borç bilirim." 
 

Editör: Haber Merkezi