Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, iş kazası geçiren belediye personelini evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, trafik kazası geçiren Cuma Ağyar ve elektrik akımına kapılan Bayram Canpolat’ı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Aydoğan, iş kazalarının ile trafik kazalarının birçoğunun tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle olduğunu kaydetti.
Başkan Aydoğan, “Dünya risklerle dolu. Ülkemizde tedbir alma konusunda bir eksiklik var. Trafik kazalarının ve iş kazalarının çoğu tedbirsizlikten dolayı yaşanmakta. Geçtiğimiz günlerde iki büyük kaza atlatıldı. Belediyemiz çalışanlarından biri trafik kazası yaptı bir arkadaşımızda yüksek gerilim hattına çarpıldı. Kazalar neticesinde arkadaşlarımız hastanede ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Arkadaşlarımızı birde evlerinde ziyaret etme gereğini duyduk. Allah’a hamd olsun çok büyük kazalar çok ucuz atlatılmış durumda. Arkadaşlarımızın hayati tehlikeleri bulunmamakta ama kaza sonucunda gelen rahatsızlıkları atlatmaları için istirahat halindeler. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim burada yapmamız gerek bu kazalardan ders alarak bundan sonra daha tedbirli çalışmalarımızı yapmak zorundayız.” dedi.
Editör: Haber Merkezi