Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Şefkatli Eller Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlı ve engellilerle bir araya geldi. Herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Aydoğan, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.  
 

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Şefkatli Eller Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlı ve engellilerle bir araya geldi. Yaşlı ve engellilerle tek tek görüşen Başkan Fazlı Aydoğan zaman zaman duygulandı. Merkezin sorumlu müdürü Gökhan Özgül, Başkan Aydoğan’a merkez hakkında bilgiler aktarırken kısa birde inceleme gezisi yaptırdı. İncelemenin ardından bir araya geldiği yaşlı ve engellilere hitap eden Başkan Aydoğan; “Böyle temiz bir yerde bulunmanız bir arada olmanız, doğrusu Afşin de çok güzel bir hizmet. Öncelikle bu hizmeti yapanlara teşekkür ediyorum sonra sizlerin bakımlı, sağlıklı bir ortamda ve arkadaş grubuyla olmanız sizin moraliniz açısından çok isabetli olmuş. Tanıdığım, sizin şartlarınıza uyan ailelerinde size benzer konumda olan yakınlarını inşallah buraya getirmelerini tavsiye edeceğim. Rabbim beni de böyle bir şeyle karşılaştırırsa aranızda olmak isterim yani yaşlandığımızda evimizde buradaki kadar bakan sahiplenen kimse olmayacaktır. Herkesin kendi işi aşı evi var, çocuğu var. O işten dolayı istediği bakımı yapamaz en iyi bakımı burada yaparlar. Bunun yanı sıra en iyi arkadışıda böyle bir merkezde buluruz. O yüzden güzel bir yerdesiniz buranın kıymetini bilin, birbirinizin kıymetini bilin. Şanslısınız ki şehrimizde böyle bir yer var. Düşmez kalkmaz bir Allah demiş eskileri hepimizin her an başımıza sağlık problemi gelir, mal mülk problemi gelir, devletin böyle bir imkânının burada bu müessesenin sahibi arkadaşlar tarafından size hizmete dönüşmüş olması ne kadar güzel onları tebrik ediyorum. Sizlerinde güzel günler geçirmenizi temenni ediyor, sağlık ve uzun ömür diliyorum” dedi.
 

Başkan Fazlı Aydoğan’ın konuşması sırasında zaman zaman duygulandığı görülürken, yaşı ve engelli vatandaşlarımız uzun süre bu konuşmayı alkışlayarak, Başkan Aydoğan’a sıcak ilgi gösterdiler.
Editör: Haber Merkezi