Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve belediye çalışanları Afşin Devlet Hastanesi’ni, Afşin Toplum Sağlığı Merkezi’ni ve Afşin Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.
Afşin Devlet Hastanesi’nin son günlerde önemli başarılara imza attığını kaydeden Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Tıp Bayramı vesilesiyle hastane personelimizi ziyaret ediyoruz ve 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyoruz. Tüm sağlık personellerine, doktorlarımıza başarılar diliyoruz. Doğrusu Afşin Devlet Hastanemiz son yıllarda çok güzel başarılara imza atıyor. Sağlık kadrosu açısından çok iyiler ve hizmet açısından güzel çalışmalar yapıyorlar.” dedi.
Başkan Aydoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Son zamanlarda haberlerde görüyoruz ki çok fedakâr çalışan sağlık personelimize ve doktorlarımıza şiddet uygulanıyor. Zor bir meslek olan doktorlarımıza karşı uygulanan kaba kuvvet ve çirkin hareketlere karşı devletin, bu konuda bir tedbir alması gerekiyor. Bu hareketlere meydan verilmemesi gerekir. Saygı duyulması gereken hizmetlerden dolayı, bizleri sağlığımıza kavuşturan doktorlarımıza karşı böyle kabalığı yapan insanları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. İnşallah en kısa zamanda bu tür davranışların önüne geçilir ve tekrar doktorlarımıza gerçekten hak ettiği, sevgiyi ve saygıya kavuşurlar diye ümit ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi