Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda gençlik kolları üyelerine seslenen Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Gençlik kolları yeni yapılanmasıyla özel bir dinamizm kazandı. Gençlerimizle uzun zamandır bir araya gelemiyorduk ve onlarla dertleşemiyorduk. AK Parti gençlik kollarımız bugün bizi davet ettiler, belediyemiz, belediyecilik ve gençlerimiz konusunda ne düşündüklerimizi öğrenmek istediler. Bu bağlamda genç arkadaşlarımızla bir sohbet toplantısı yapıyoruz. Bu sayede belediye faaliyetlerimizin anlaşılmayan taraflarını anlatıyoruz hem de arkadaşlarımızın beklentilerini öğreniyoruz. Bir eksiğimiz varsa onları düzeltmeye çalışıyoruz, bir beklentileri varsa genç arkadaşlarımızın onu görüp ona göre hazırlık yapmak için çok faydalı bir sohbet gerçekleştirdik.” dedi.
Başkan Aydoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Belediye olarak yapmış olduğumuz projeleri toplumumuza duyurmakta pek başarılı olamadık. Yapmış olduğumuz çalışmaların birçoğu halen halkımız tarafından bilinmiyor. Biz çalışmaktan kendimizi anlatmaya vakit bulamadık, ama bundan dolayı pişmanda değilim. Şuanda yapmış olduğumuz projelerin birçoğu başlamak üzere, ihaleleri alan firmalar belli, işin süresi belli, toplam maliyeti belli. Bu projelerin ayrıntılarını hemşerilerimizin bilmesi gerektiğini düşündüm.”
Program soru cevap şeklinde son buldu.
Editör: Haber Merkezi