Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Belediyesi’ne ait destek hizmetlerine yaptığı ziyarette, “Destek hizmetlerinin, büyükşehir yasası uygulanmaya başladığı andan itibaren Afşin belediyesi kendi sınırları içerisinde sorumluğu olduğu alanda ne kadar asfalt ve yol çalışması varsa yapabilecek kapasitededir” dedi.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte belediyeye ait destek hizmetlerinde denetleme yaptılar. Başkan Aydoğan, destek hizmetlerinin kapasitesi hakkında bilgiler verdi.
Denetim hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Denetleme yapmak için zaman zaman çalışma sahalarını dolaşıyorum. Bugün destek hizmetleri bölümüne geldim.  Destek hizmetleri şehrimizin tüm işlerinin üretildiği bir mekân, asfalt planetimiz, konkasörümüz, bakım onarım atölyemiz, parke dökme makinamız var ve bunlar şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamakta. Destek hizmetleri bölümüne gelerek asfalt üretimiyle alakalı çalışmanın nasıl gittiğini görmek istedim. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyor bunu biliyorum, ellerindeki kıt kanaat imkânlarla maksimum hizmet üretmeye çalışıyoruz. Destek hizmetlerimiz önümüzdeki yıllarda büyükşehirle birlikte tüm ilçeye hizmet edebilecek seviyeye ulaştırıldı. Şuanda saatte 50 ton asfalt üreten bir makinaya sahibiz ve bunun gibi bir makinamız daha var. Bu şu demek oluyor, büyükşehir yasası uygulanmaya başladığı andan itibaren Afşin belediyesi kendi sınırları içerisinde sorumluğu olduğu alanda ne kadar asfalt ve yol çalışması varsa yapabilecek kapasitededir. Personellerimizle birlikte şehrimizin tümüne hizmet yapabilecek bir kapasitemiz var. İnşallah önümüzdeki bahardan itibaren bunu isabet etme fırsatımız olacak.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi