Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, belediye personeliyle bir araya gelerek Afşin Belediyesi’nin hizmetlerini anlattı. Başkan Aydoğan, Afşin halkına en güzel şekilde hizmet edecek bir konuma geldiklerini kaydetti. 

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, göreve geldiği dönemden bu döneme yapılan ve hedeflenen projeleri anlattı. Afşin İtfaiye Binası’ndan düzenlenen toplantıda belediyenin hizmetlerini anlattı. 

Başkan Aydoğan, “Bugün hep birlikte Afşin Belediyesini, vatandaşlarımıza, Afşin halkımıza en güzel şekilde hizmet edeceğimiz konuma getirdik. Belediyemizin hizmet etmesi yönünden hemen hemen hiçbir araç gereç eksikliği bulunmamakta. bugün bu Afşin’e hizmet edebilecek araca gereci olan bir belediye haline geldik. Bunu bütün belediye personelinin çabası ve özverisiyle gerçekleştirdik.” dedi.

 -“Maaşları düzenli bir şekilde ödüyoruz”

 Maaşların düzenli bir şekilde ödendiğine vurguda bulunan Başkan Aydoğan, “Artık ayın 15 gelince maşımız yatacak mı diye bir tereddütlümüz yok, artık 15’i gelse de maşımızı alsak diyoruz. Bu üç yıl gibi kısa sürede başarılmış bir konu. Bu tek başına bir belediye başkanın işi değil. Bunda hepimizin katkısı var ve dolayısıyla bu başarıyı insanlara anlatmak sizlerin görevidir. Bu belediye hakkında yapılan dedikoduların boş lafların şahitleri sizlersiniz. Bu boş lafların hikaye olarak anlatılmasını önlemek belediye personelimizin görevi.” açıklamasında bulundu.

 

-“Sempozyumla bir ilki gerçekleştirdik”

 

Eshab-ı Kehf sempozyumuyla bir ilki  gerçekleştirdiklerinin altını çizen Aydoğan, “Geldiğimizden beri gayret ediyorum ve en çok canımın yandığı faaliyetler kültürel faaliyetlerdir. Ama Rabbimden Hamt olsun bizlere 100. Yıl kutlamaları nasip oldu ve hayalini kurduğumuz Uluslararası Eshab-ı Kehf Sempozyumu gerçekleşti. Bu Afşin ve Eshab-ı Kehf tarihinde bir ilktir. Bu gün bunu anlayamayabilir ama 10 yıl sonra Eshab-ı Kehf hakkında yapılan çalışmaların nereye vardığını nasıl bir açılım sağladığını göreceksiniz. Bu çalışmaların sayısı artıkça Afşin’imize gelenin gidenin sayısı da artış sağlayacak. Ülkemiz artık gittikçe zenginleşiyor ve insanlarımız artık kültür turizmine yöneliyor. Eshab-ı Kehf, Türkiye’nin ve dünyanın hem inanç açsından hem de sanat açısından en başta görülmesi gereken yerlerden bir tanesi ve mutlaka insanlarımız burayı görmek için gelecekler.” dedi.

 

Başkan Aydoğan konuşmasını şöyle tamamladı:

“Park ve bahçe düzenleri konusundaki çalışmalarını biraz ağırdan alıyoruz çünkü içme suyuna ve yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Önümüzdeki yaz inşallah bu konuda bir patlama yaparak şehrimize güzellik katma dönemi başlayacak. Önümüzdeki yaz site2 , fidanlık arazisi,yeşil evlerdeki alanın projesi tamamlanıyor , kale mahallemizde güzel ve uzun yürüyüş yolu yapılacak.

Çocuk oyun parkı alanında biraz başarısızız, bu konuda ilgili arkadaşlarımdan biraz daha fazla gayet istiyorum. önümüzdeki yaz mahallerimizdeki okul bahçelerine çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu  parklar yapılacak.”

 

Editör: Haber Merkezi