Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Belediye Meclis Üyeleri ile belediye çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle karanfil dağıttı.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve beraberindeki heyet, Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hem bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı hem de hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Afşin Devlet Hastanesi’nde açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Belediye bayan personelimiz ve bayan meclis üyelerimizle birlikte hastanemize hem bir geçmiş olsun ziyareti hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle buradaki hastalarımızı ve hasta ziyaretine gelen insanlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladık. Böyle özel ve güzel bir günün oluşu hakikaten insana hatırlatmada bulunuyor yoksa doğrusu annelerimiz, kızlarımız ve kadınlarımız bir ömür boyu saygı duyacağımız onlarla ilgili güzellikleri talep edeceğimiz bir yerde bulunuyorlar. Cennet anaların ayağının altındadır hadis-i şerifinden anlaşıldığı üzere dinimizde de kadınlarımızın özel bir yeri olduğu anlaşılıyor. Bütün kadınlarımızın özgün ve özel olduğunu Peygamber efendimizde bildirmiş oluyor. Biz küçük bir anma ile onların gönlünü almaya çalışıyoruz. İnşallah bunu tüm yıla yayacak bir gönül genişliği buluruz.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi