Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Başkan Akpınar'a, Yapı Kredi Afşin Şube Müdürü İbrahim İnan Özdoğan ve Uzman Kobi Portföy Yönetmeni Halil Gül hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette konuşma yapan Yapı Kredi Afşin Şube Müdürü Özdoğan, " Geçtiğimiz aylarda Afşin Ziraat Odasının olağan genel kurulu gerçekleşti ve Hasan bey çiftçilerin destekleriyle tekrar başkanlığa seçildi. Bu kapsamda Hasan Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve Yapı Kredi Afşin Şubesi olarak her zaman çiftçilerimizin yanında olduğumuzu belirttik. Başkanımızın çiftçilerimiz ve Afşin için hizmetler yapacağına inanıyorum ve görevinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Ziraat Odası Başkanı Akpınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Yapı Kredi Afşin Şube Başkanı İbrahim İnan Özdoğan ve Portföy Yönetmeni Halil Gül, Ziraat Odamızda bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2015 yılı çiftçilerimizin yılı olacak ve güzel bir tarım sezonu geçirmeyi ümit ediyoruz. Afşin Ziraat Odası olarak her zaman Afşin'imizin ve çiftçilerimizin yararına olan işlerin takipçisi olacağız. Ziraat Odası olarak her zaman çiftçilerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla yakından irtibat halinde olmak istiyoruz. Bu kapsamda bizleri ziyaret eden Yapı Kredi Afşin Şubesi Müdürümüz İbrahim Bey'e tekrar teşekkür ediyorum." dedi
Editör: Haber Merkezi