İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Âdem Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız, İYİ Parti ile Afşin'in daha iyi olacağını söyledi.

Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Âdem Yıldız, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Afşin'de eksik hizmetleri tamamlamak üzere yola çıktıklarını söyledi.

2019 yerel seçimlerinde Afşin Belediye Başkanlığını almak için iddialı olduklarını vurgulayan Yıldız, " Seçim çalışmalarımıza adaylığımızın açıklandığı ilk günden itibaren partili arkadaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte başladık. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızın bize ilgisi ve alakası da bizleri memnun ediyor. İnşallah bu seçimde Afşin Belediyesi İYİ olacak." dedi.

- "Afşin hepimizin"

Afşin'de, vatandaş ve esnafla birlikte gönül belediyeciliği yaparak hizmetleri yapacaklarını ifade eden Yıldız, "Afşin'in, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi bilen biriyim. Her ziyaretimizde, vatandaş buluşmalarında Afşin için neler yapılabilir bunları anlatıyor ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Afşin hepimizin. Afşin'e vatandaşımız, esnafımızla birlikte hizmet edeceğiz. Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren ilçemizin tamamını kucaklamanın gayreti içerisinde olduk. İlçe merkezi ve kırsal mahalle gezilerimizle vatandaşlarımıza ulaşıp, onlara İYİ Partinin Afşin’e iyi geleceğini anlatıyoruz. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimi için de Millet İttifakı olarak vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. İYİ Parti olarak daha iyi hizmetler yapacağımızı düşündüğümüz için bu yola çıktık. İlçemizin daha iyi noktalara gelebilmesi için, ilçemizi daha yaşanılabilir, ilçemize ve mahallelerimize hayırlı işler yapabilmek halkımızdan önce dua sonra destek istiyoruz. İnşallah, Allah çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eder. İnşallah bu memleket için güzel şeyler yapma fırsatı bizlere verilir. Halkımız teveccüh gösterir ve görev verirse elimden gelen tüm çabayı sarf etmeye hazırım." açıklamasında bulundu.

Her gittiği yerde yoğun teveccüh gördüğünü söyleyen Yıldız, "Vatandaşlarımız bizlere sahip çıkıyor. Bizlerden güler yüzünü eksik etmiyor. Bu tablo da bizleri memnun ediyor. Atatürk Caddesinde ziyaret ettiğimiz her esnafımız ve sohbet ettiğimiz her vatandaşımız bizlere başarılar diliyor. İnşallah bu destek ile Afşin Belediyesi de İYİ Parti'nin olacak. Halkımıza ve esnaflarımıza bizlere gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi