Başbakan Binali Yıldırım 17 Aralık 2016 Cumartesi günü, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Kahramanmaraş’a geliyor.

Kahramanmaraş’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile 17 Aralık Cumartesi günü, saat 12.00’da Demokrasi Meydanında, toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirileceğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, “Afşinliler, Kahramanmaraşlılar olarak 15 Temmuz Demokrasi meydanında bir kez daha kenetleneceğiz.” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı Toplu açılış ve temel atma törenine tüm Afşinlileri davet eden Başkan Kırbıyık, “ 65. Hükümet kurulduktan sonra ilk defa Kahramanmaraş’a gelecek olan Sayın Genel Başkanımız ve  Başbakanımız Binali Yıldırım,  Kahramanmaraş ziyaretinde toplu açılış ve temel atma programına katılacak. Konteyner kentte bir program gerçekleştirecek olan Başbakan Binali Yıldırım devamında valilik, belediyeler ve AK Parti binasını ziyaret edecek. Tüm halkımızı bu milli birlik ve beraberliğimizin en onurlu mücadelesini verdiğimiz bugünlerde tek millet, tek yürek olmak üzere Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, 400 milyon TL tutarındaki hizmetlerin temel atma ve açılışlarını yapacağı törene, davet ediyoruz. Hep Birlikte “Tek bayrak, tek millet, tek vatan” demek için tüm değerli Afşinli hemşerilerimizi 17 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi