Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı, Afşin Baro Temsilciliğini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, Ekim Ayının ikinci haftasında düşünülen Baro seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından, Afşin Baro Temsilciliğinde Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan ve avukatlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürdü.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Baro Başkanı Vahit Bağcı, mesleği ile ilgili sorunların çözümünde elinden gelen gayreti gösteren bir sivil toplum kuruluş kanaat önderi olmayı amaçlayarak, yönetim kurulu ile imkânlar dâhilinde en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bağcı, yaklaşık 230 meslektaşının katıldığı yemekli toplantıda, avukatlık kanunu gereği baro genel kurulu ve seçimlerinin iki yılda bir yapılmakta olduğunu belirtip, daha önce yapmış olduğu basın açıklamasında da 2016-2018 dönemi için başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

Ziyaret Ve Fikir Alış-Verişi

Başkan adayı olduktan sonra merkez ve ilçelerde çalışmakta olan meslektaşlarını ziyaret ederek onlarla fikir alış-verişinde bulunduğunun da altını çizen Başkan Vahit Bağcı, “Ziyaretlerimiz merkezle sınırlı kalmadı tabi. Kalmasına da imkan yok. İlçelerde çalışmakta olan meslektaşlarımızla devam ediyor. Yine bu toplantıda da istişarelerimiz sürecek. Bu seçimin meslektaşlarımıza, Baromuza ve şehrimize, adli camiaya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, ziyaretten dolayı Baro Başkanı Bağcı'ya teşekkür etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi