Kahramanmaraş Baro Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Av. Adem Yeşil, Afşin Baro Temsilciliğini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Baro Başkanı adayı Av. Adem Yeşil, Afşin Barosunda Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan ve avukatlarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Seçim sonrasında gerekli desteği alıp kazandıkları takdirde mesleki sorunların giderilmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını belirten Yeşil, " Meslektaşlarımız arasında diyaloglarımız, adliye ve vatandaşlarımız nezdinde ki duruşumuz istenilen düzeyde değil. Bu görev bizlere nasip olursa merkez ve ilçe ayırımı yapmadan bütün avukatlarımızı bir arada ve eşit tutmak istiyoruz. Mesleğimizi toparlayacaksak ve meslekte istediğimiz başarıyı elde edeceksek bütün avukatlarımızın birbirlerine destek olması gerekiyor ve en başta bunu sağlamak istiyoruz. Bizimle birlikte yola çıkan arkadaşlarımızın tamamı bu arzularımızı bilere yola çıktılar. Bundan sonraki süreçte Rabbimiz bu makamı bize nasip ederse bu sözlerimizin arkasında durmak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Afşin Barosunu ziyaret eden Baro Başkanı adayı Av. Adem Yeşil'e teşekkür eden  Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, şu ifadelere yer verdi:

" Kahramanmaraş Barosunun önümüzdeki günlerde başkanlık ve yönetim seçimi olacak. Seçimlerin hayırlı olması temennisiyle, baro başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, bu zor dönemde baromuzda görev alarak hizmet veren meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

 

Editör: Haber Merkezi