Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil Afşin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.

Şehit Veteriner Sözleşmeli Er Fırat Canlı’nın cenaze törenine katılmak için Afşin’e gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, beraberindeki Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Tarım ve Orman İl Müdürü Ramazan Bilir ile birlikte Afşin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Kayapınar tarafından karşılanan Pakdil, ilçedeki tarım yatırımları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Kayapınar, “ İlçemiz tarım ve hayvancılığı ile bu sektörde faaliyet gösteren işletmeler hakkında tarafımızca sunulan bilgilendirmenin ardından Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nihat Pakdil'in sorularına yanıtlarımızı arz ederek, ilçemizde hayvansal ve bitkisel üretim gerçekleştiren çiftçi ve yetiştiricilerimize bakanlığımızca sağlanan imkan, hibe ve desteklemeler hakkında aktarımda bulunduk.

Ziyaretleri ile bizlere moral veren, tecrübeleri ile yol gösteren Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nihat Pakdil ve Kahramanmaraş Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun başta olmak üzere İl Müdürümüz Sayın Ramazan Bilir, İl Müdür Yardımcılarımız Sayın Mustafa Bozkurt ve Sayın Salih İnan'a ilçemiz çiftçileri, yetiştiricileri ve ilçe müdürlüğümüz personeli adına saygı ve teşekkürlerimi arz ederim.” açıklamalarına yer verdi.

Editör: Haber Merkezi