Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü yöneticileri, gazetemizi ziyaret etti.

Elbistan Bahçeşehir Koleji Kurucu Vekili Hanifi Şahin ve Bahçeşehir Koleji Müdürü Hüseyin Arslan Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban'ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsünün eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler veren okul Müdürü Hüseyin Arslan, " Türkiye genelinde 150 bin öğrenciye hitap eden köklü ve kaliteli bir eğitim kurumunu Elbistan ve Afşin'de faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. " dedi.

Anaokulundan üniversiteye kadar çeşitli eğitim kurumlarına sahip büyük bir kurum olan Bahçeşehir Koleji'nin bölgede yatırım yapmasının ve eğitim faaliyetinde bulunmasının öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu belirten Arslan, " Elbistan'daki kampüsümüz bölgedeki en büyük eğitim kurumu oldu. 47 dönüm arazi içerisinde 15 bin metrekare kapalı alana sahip, bin 100 öğrenci kapasitesi, konumu, sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuarı gibi özel eğitim alanları, akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile bölgenin en iyi okulu oldu." diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji Müdürü Hüseyin Arslan, okullarında öğrencilerine verilen eğitim hizmetleriyle bütün dünya ile yarışacakları bir seviyeye geleceklerini belirterek, 21'inci yüzyılın dili olarak nitelendirilen kodlama eğitimi ile İngilizce eğitimin anaokulundan itibaren öğrencilere verildiğinden bahsetti.

Bahçeşehir Koleji’nin eğitim-öğretiminin bölge ve kendileri için hayırlı olması dileklerinde bulunan Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılı, ilkeli ve doğru amaçlar üzerinde kaliteli eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla eğitime yapılan her yatırıma gazete olarak destek vereceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi