Gençlik Kolları İlçe Başkanı adayı Aytekin Özgül, yapmış olduğu açıklamada, “Çocukluğumdan bu güne bir neferi olarak çalışmaktan onur duyduğum AK davama hizmet etmek yolunda edindiğim siyasi tecrübelerimi bilgi ve becerilerimi yine bu davaya hizmet eden büyüklerimizin öncülüğünde AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapmaya talibim. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize göstermiş olduğu 2023,2053 ve 2071 hedeflerine taşıma yolunda emin adımlarla yürüyen teşkilatımızın bayrağını daha ileriye taşıma yolunda görev almak istiyorum.” Dedi.

Aytekin Özgül Kimdir?

1993 Afşin doğumluyum.  İlk ve ortaöğretimimi Afşin’de tamamladım. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunuyum. Aynı zamanda Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksek Okulunda Muhasebe ve İşletme olmak üzere üç üniversite diplomasına sahibim.

2013 yıllından bu yana Afşin’de organizasyon işletmeciliği yapmaktayım. Birçok sosyal sorumluluk projesinde yürütücü olarak görev aldım.

2015 Yılında Afşin İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Aktif Siyasete başladım. Akabinde oluşturulan yürütme kurulunda Üniversiteler Birim Başkanlığı Görevine getirildim.2018 yılında yapılan üniversite konsey seçiminde Afşin Meslek Yüksek Okulunda Konsey Başkanı olarak seçildim.2019 yılında ilçe başkanlığı ana kademe yönetim kurulu üyesi olarak seçildim.

7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 genel seçimleri, 16 Nisan 2017 halk oylaması, 24 haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler, 31 Mart 2019 Yerel  seçimlerinde Ak Parti Afşin İlçe Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı bünyesinde aktif görev aldım.

Orta Düzeyde İngilizce bilmekteyim, evli ve bir çocuk babasıyım.

Editör: Haber Merkezi