Kahramanmaraş, Afşin ve Elbistan'da faaliyet gösteren avukatlar birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.
Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine seçilen Avukat İlhan Polat, Kahramanmaraş, Elbistan ve Afşin'de faaliyet gösteren avukatları birlik ve beraberlik yemeğinde buluşturdu.
Afşin'e bağlı  Kabaağaç Mahallesi Akçırı mezrasındaki Gölpınar Alabalık Dinlenme Tesisinde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine, Kahramanmaraş Baro Başkanı  Av. Vahit Bağcı, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan, Elbistan Baro Temsilcisi Av. Sinan Ülker, Afşin Kent Konseyi Başkanı Av. Havı Bayram Arıkan ve Kahramanmaraş, Afşin ve Elbistan'dan çok sayıda avukat katıldı.

 
Birlik ve beraberlik yemeğinden konuşma yapan, Kahramanmaraş Baro Başkanı  Av. Vahit Bağcı; "Bu yemekte bizleri buluşturan Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine seçilen Avukat İlhan Polat Bey'e çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Borusu olarak her zaman hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Afşin'de ki birlik ve beraberliği gördüğümüz zaman açıkçası biraz kıskandım hem de çok mutlu oldum. Merkezde bu tabloyu fazla göremiyoruz, İnşallah Afşin ve Elbistan'da bulunan meslektaşlarımız adına bu birlik ve beraberliğiniz daim olur. Bu dönem Afşin'de Baro Temsilcisi olarak seçilen Avukat Mehmet Turan'a ve Elbistan'da Baro Temsilcisi olarak Seçilen Avukat Sinan Ülker'e görevlerinde başarılar diliyorum. Her iki temsilcimizin de uyum içerisinde çalışacaklarını biliyorum. Kahramanmaraş Barosu olarak, Afşinli ve Elbistanlı meslektaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Kahramanmaraş'ta her zaman, 24 saat emrinizde olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. "açıklamasında bulundu.
 
Afşin Baro Temsilcisi Av. Mehmet Turan; " Bundan sonra Afşin Baro Temsilcisi olarak, tüm vatandaşlarımızla, kamu kurum ve kuruşlarımızla birlikte güzel çalışmalar sergileyeceğimizi ümit ediyorum. Bu yemekte, Kahramanmaraş, Elbistan ve Afşin'den avukat arkadaşlarımızı buluşturan, Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine seçilen Avukat İlhan Polat Bey'e çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
Daha sonra konuşma yapan, Türkiye Barolar Birliği Delegesi Avukat İlhan Polat;  "Kahramanmaraş, Elbistan ve Afşin'den buraya kadar gelip bizlere iştirak eden tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Afşin ve Elbistan'da bulunan avukat arkadaşlarımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Bu bölgede dostluk ve kardeşlik hakim ve bunun her zaman devam etmensini temenni ediyorum ve bu kardeşliğimizin de hiçbir zaman bozulmasını istemiyorum." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi