Afşin Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübünün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Kulüp lokalinde yapılan kurul, üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda, yönetim ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından seçimlere gidildi. Kulübün başkanlığını yapan Abdullah Öztürk, tek aday olarak katıldığı seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, kendisini ve yönetimi seçen üyelere teşekkür ederek, av ve yaban hayvanlarını ellerinden geldiği imkânlar doğrultusunda koruyacaklarını, avcılığın bir spor dalı olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Afşin’deki avcılar kulübü olarak güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Öztürk, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen olağan üstü genel kurulda kulüp üyelerimiz bu görevi bizlere tevdi etti. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde av merakı olan insanlarımız, dernek üyelerimizle birlikte güzel vakit geçirmek, doğayla iç içe olmak için faaliyetlerimiz oldu. Birçok etkinlikle hem doğaya hem de yaban hayvanlarına destek olmaya çalışıyoruz. Afşin’de avcılık sporunun gelişmesi ve kurallara uygun bir şekilde yapılması için her türlü çalışmaları yapacağız. Bunun için gerekli altyapı ve eğitimin verilmesi için tüm üyelerle birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi