Afşin’de faaliyete başlayan Avcı Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açılışına, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Nazım Kaynak Bulvarı, Avukatlar İş Hanında Av. İrem Avcı tarafından kurulan Avcı Hukuk ve Danışmanlık Bürosu yoğun katılımla açıldı.

Kahramanmaraş Baro Başkanı Muhammed Burak Gül açılışta yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşın adalete erişimindeki ilk duraklarından olan hukuk büroları çok önem arz etmektedir. Bu noktada açılışını gerçekleştirdiğimiz Avcı Hukuk ve Danışmanlık Bürosu da vatandaşımızın hukuka erişme noktasında önemli bir durak olacak. Meslektaşımıza başarılar diliyorum.”

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Genç avukat arkadaşlarımızın bürosunu açıyor. Bu büronun milletimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimizin bir yerlere geldiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Hayat mücadelesinde eğitimli ve donanımlı olmak her insanı bir adım önde başlatıyor. Bu vesileyle Av. İrem Avcı kardeşimizi tebrik ediyorum ve meslek hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Av. Veli Böke de, “Böylesine anlamlı bir programda olmaktan gurur duyuyorum. Avukatlık mesleğinde başarılar diliyorum. Hukukçu olarak mesleğin aranan kişi olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Av. İrem Avcı da, açılışa gelen tüm protokol, dost ve yakınlarına teşekkür ederken, adaletin tecellisi için çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Protokol mensuplarının birlikte açılış kurdelesini kesmelerinin ardından ofis bölümleri gezilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

Açılışa, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, İlçe Emniyet Müdürü Hamdi Karakuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polar, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu’nun yanı sıra çok sayıda meslektaşı ve davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi