Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ konulu konferans düzenleyecek.

24 Ekim Salı günü saat: 14.00’da Afşin Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Dr. Erdem Uzun tarafından ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ konulu konferans gerçekleştirilecek.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, aile şirketi nedir?, kurumsallaşma nedir?, nasıl kurumsallaşırız?, Kahramanmaraş’taki aile şirketlerinde kurumsallaşma gibi konular ele alınacak.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, aile işletmelerinin uzun yıllar boyunca var olması da kurumsallaşma ile mümkündür. Üyelerimizin katılmalarının çok faydalı olacağını vurgulamak istiyorum" dedi.

Dr. Erdem Uzun kimdir?

1982 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Dr. Erdem Uzun, ilk, orta ve lise öğrenimi Kahramanmaraş’ta tamamlamış; 2004 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Aynı yıl İstanbul’da, uluslararası bir denetim ve danışmanlık şirketinde çalışmaya başlamış;vergi denetimi ve danışmanlığı konularında birçok şirkete hizmet sunmuş; aynı zamanda İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlamıştır. Askerlik hayatından sonra Kahramanmaraş’a dönen Dr. Erdem Uzun; Türkiye’nin en büyük 500 şirketinden bir tanesinde sırasıyla, İç Denetim ve Raporlama Müdürlüğü, İç Denetim Grup Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 2013 yılında “Kahramanmaraş’ta Faaliyet Gösteren Aile Şirketlerinin Kurumsallaşmaya Bakış Açıları ve Stratejik Planlarında Kurumsallaşmanın Yeri” konulu tez çalışmasıyla Doktor unvanını kazanan Erdem Uzun, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi