Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, hizmete kazandırılan Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasının perdelerinin takılmasına sponsor olan esnaflara teşekkür etti.
Afşin'de perde işiyle uğraşan esnaflar yeni Ticaret Odasının perdelerini karşılıksız olarak taktı. Afşin’de perde işi yapan esnafların hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Başkan Bekir Sıtkı Can," Afşin'de birlik dayanışma varken Afşin'e çok daha güzel hizmetler yapılabilir. Neticede burası Afşin'in, üyelerimizin odasıdır."dedi
 
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Bekir Sıtkı Can, "Afşin Ticaret Odamızın yeni binası tamamlandı ve esnaf arkadaşlarımız hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar. Afşin'de perde sektöründe çalışan esnaflarımızın  ticaret odamızın perdelerini karşılıksız olarak taktılar ve yeni odamızın tamamlanmasında onlarda katkıda bulundular. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Afşin'e kazandırılan yeni hizmet binasına başlarken bir takım maddi sıkıntılarla başladık. Ama öyle güzel anlar oldu ki Afşinli esnaflarımızın bizlere vermiş olduğu destek bu şekildeki güzel bir hizmet binasını Afşin'e hizmete sunmamıza vesile oldu. Üyelerimizin, bizlere vermiş oldukları destek bizleri bu hizmet binasının Afşin'e kazandırılmasında etkili oldu. Benimde konfeksiyoncu olmam aynı meslekten olmam neticesinde beni kırmadılar huzurunuzda hepsine teşekkür ediyorum. Odamızı Afşin'e kazandırılmasında emeği geçen mimar, mühendis ve esnaflarımıza, üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde Afşin'de birlik dayanışma varken Afşin'e çok daha güzel hizmetler yapılabilir. Neticede burası Afşin'in, üyelerimizin odasıdır. "açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi