Altın & Pırlanta Çadırına Davet

Atasay tarafından Türkiye genelinde geleneksel olarak uygulamaya konulan “Atasay Altın & Pırlanta Çadırı” organizesi ile yüzlerce ürün Atasay Elbistan Mağazası tarafından Elbistan, bölge halkı ve müşterilerinin beğenisine 13. kez sunulacak.

12 Ekim 2022 Çarşamba günü VIP olarak özel sunum yapacak olan Atasay Altın Pırlanta Çadırında 13-16 Ekim 2022 tarihlerinde ise genel ve kapsamlı ürün satışları gerçekleşecek. Altın, mücevher ve takı dünyasının tüm ürünlerin sunumu yapılacak.

Pek yakında Türkiye genelinde ülkenin en büyük 2. Atasay Mağazasını bölge halkının hizmetine sunacak olan Atasay Elbistan Mağazası, bu organizesi ile hem görsel şov hem de tüm seçkin ürünleri inanılmaz fiyatlarla beğeniye ve satışa sunacak.

Atasay Elbistan Mağazası İşletme Sahibi Mehmet Kıvanç, her yıl büyük ilgiyle karşılanan Atasay altın Mücevher Çadırı organizesinin 13. Geleneksel etkinliğini gerçekleştireceklerini ifade ederek, 13-16 Ekim 2022 tarihleri arasındaki sıra dışı ve göz kamaştırıcı organizeye Elbistan ve bölge halkı ile tüm müşterilerine açık davette bulundu.

Kıvanç, sektörde büyük heyecan yaratan organize hakkında kamuoyuna yaptığı açıklama ve açık davette şunları söyledi:

“Aradan geçen bir yılın ardından yeni bir heyecanı yeni dönemde bir kez daha hayata geçirecek olmanın mutluluğu içindeyiz. Her yıl geleneksel olarak organize edilen Atasay Altın & Pırlanta Çadırı ile yine yüzlerce altın, pırlanta ve mücevheri halkımızın beğenisine sunacağız.

Yüzlerce sıra dışı ürünler arasında yer alan 10 bin 650 TL değerinde olan pırlanta baget yüzüğü 4 bin 790 TL’ye, 2 bin 600 TL olan altın tek taş yüzüğü 990 TL’ye, 21 bin 500 TL olan düğün setini ise 13 bin 290 TL’ye inanılmaz indirimlerle tüm müşterilerimiz alabilecekler.

Ayrıca, altın, mücevher ve pırlantadan oluşan yüzlerce üründeki şok indirimler davetlilerimizi ve misafirlerimizi çok şaşırtacak. Büyük ve beklenen buluşmaya tüm halkımız davetlidir.”

Editör: Haber Merkezi