Afşin Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) ekonomik durumları iyi olmayan 100 aileye gıda yardımında bulundu. Gıda paketleri ASİA üyeleri tarafından dağıtıldı. 
 
Afşin’de faaliyet gösteren ASİAD, ramazan ayı nedeniyle Afşin’de ekonomik durumu iyi olmayan 100 aileye gıda yardımında bulunarak, aileleri bir nebze olsa sevindirdi.
 
Konu hakkında bilgi veren ASİAD Başkanı İlyas Sarı, “Rahmet ve bereket ayı ramazan ayının gelmesi ile çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini görüp gözetilmelidir. Bir nebzede olsa onların ihtiyaçlarını karşılama noktasında zekat ve fitrelerin bir an önce ihtiyaç sahiplerine verilmesi gerekmektedir. Bizde bu bağlamda ASİAD (Afşin sanayici ve işadamları derneği) olarak değerli üyelerimizin katkılarıyla 100 aileye gıda yardımı yaptık. Yapılmış olan ramazan kumanyası yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştık. Bunu yanı sıra üyelerimiz kendi çevresindeki yardıma muhtaç ailelere yardımlarını ziyadesiyle yaptılar. Gönül ister ki hiçbir eksik ihtiyaç sahibi kalmasın. Veren elin, alan el bulmasının çok zor olduğu günleri Mevladan istiyoruz. Allah herkesin hayrını kabul etsin.”
 
 
Editör: Haber Merkezi