Afşin’de aşılama oranını artırma çalışmaları ve koronavirüsle mücadele kapsamında 35 yaş altı vatandaşların aşıya teşvik edilmesi amacıyla ödüllü kampanya başlatıldı.

Afşin Kaymakamlığı, 20 Ağustos-4 Eylül arasında ilk defa koronavirüs aşısı olan 17-35 yaş arasındaki gençlere çekilişle bisiklet ve tablet hediye edecek.

Ödüllü aşı kampanyası için “Sevdiğin ne varsa düşün, aşını yaptır”  sloganıyla broşür hazırlayan Afşin Kaymakamlığından, çekiliş ve Covid- 19 aşı kampanyası kuralları hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kampanya 20 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında tüm sağlık kuruluşları ve mobil sağlık ekiplerince yapılan ilk defa (1.doz) aşı olan 17 -35 yaş arası kişileri kapsamakta. Her aşı yaptırana bir sıra numaralı fiş verilecek ve talihliler bu numaralar arasından 6 Eylül 2021 tarihinde Kaymakamlık binasında yapılacak çekilişle belirlenecek.  Çekilişte bir asil bir yedek talihli belirlenecek. Kampanya kapsamında bisiklet ve tablet kazanan talihliler 8 Eylül 2021 tarihinde Afşin Kaymakamlığı web sitesinde duyurulacak ve Afşin İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında teslim edilecek.”

Editör: Haber Merkezi