Yeni asfalt pilentinin kurulması ile birlikte adeta asfalt atağına geçen Afşin Belediyesi, bir taraftan asfalt yapıyor bir taraftan da yama çalışmalarını sürdürüyor.
 
 
Şehrimizde yaz mevsiminin kısa olması nedeni ile iyi giden hava şartlarını fırsat bilerek iyi değerlendirmek isteyen Afşin Belediyesi, gün içerisinde hiç durmadan Asfaltlama gerçekleştiriyor.3 vardiya olarak çalışan ekipler öncelikli olarak çok sorunlu yollarda onarım ve yama çalışmaları yapıyor.
 
Konu hakkında açıklama yapan Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abbas Burak Binboğa, “Afşin belediyesi fen işleri müdürlüğü olarak başladığımız yama çalışmaları ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. İğdeli oğlu, Hastane yolunda kaldırım çalışmaları  devam ederken Atatürk Caddesi içinde hazırlıklar son sürat devam ediyor .Yama çalışmalarının yanı sıra Afşin içerisinde birçok yolun komple asfalt yapılacak. Çalışmalarımız asfalt pilenti nedeniyle biraz geciktik. Hemşerilerimizden biraz daha sabır istiyoruz. Şu anda Yeşilevler civarında yol bakım onarım çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç haftaya yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayacağız. Daha sonra da kötü yollar için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
Editör: Haber Merkezi