Afşin’e bağlı Arıtaş Kasabası’nda yol çalışmaları sürüyor. Kanalizasyon çalışmalarında bozulan yollar yeniden asfalt yapılıyor.
Arıtaş Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken bir taraftan da bozulan yolların asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kasaba’nın girişindeki 2 kilometrelik yol asfalt yapılıyor.
Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Arıtaş Belediye Başkanı ve Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Muhtemit Dağlı, “Kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan birinci derece grup köy yolumuz olan caddemizi Afşin Belediyemizle yapmış olduğumuz protokolle asfaltlama çalışması yapıyoruz. Yaklaşık olarak 2 kilometre olan bu yol kasabamıza ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kanalizasyon çalışmasında bozulan gerek kilit parke gerek yollarımızın tamiri için büyük gayret gösteriyoruz. Havaların güzel gitmesi işimizi kolaylaştırmakta bizlerde bunu değerlendirerek çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah gücümüz yettiğince ve vaktimiz yettiğince hizmete devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi