Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı ve Arıtaş’dan bir gurup vatandaş Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’in seçim bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Uzun bir araç konvoyuyla birlikte Ak Parti Afşin Seçim Bürosu’nu ziyaret eden kalabalığa hitap eden Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin’i, Arıtaş Kasabası’nı birlikte el ele gönül gönüle Türkiye’nin yıldızı yapacağız” dedi.
Güven, “Böylesine yiğit insanları aramızda görmek onurdur, gururdur, şereftir. İnşallah el ele vererek Afşin’i Türkiye’nin yıldız ilçesi yapacağız. Arıtaş beldemizde yaşayan vatandaşlarımız bizleri ziyaret ederek hem hayırlı olsun hem de bizlere olan desteklerini göstermek için aramıza katıldılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Sevgili Arıtaşlı hemşerilerimiz, 11 yıl önce Yiğit Başbakanımızın peşine düştüğümüz ilk mücadelede bizlerle zaten beraberdiniz bu yürüyüşte bundan sonrada birlikteliğimize devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aramızda olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi
Son olarak konuşma yapan Arıtaş Kasabası Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, şunları kaydetti:
“Afşin, Arıtaş, diğer beldeler ve köyler artık hepimiz biriz, hepimiz bir bütünüz. Arıtaş ile ilgili çeşitli söylentiler, spekülasyonlar oldu. Bugün burada gördüğümüz manzara bizim gerçek duruşumuz ve görüntümüzdür. Biz Arıtaş olarak Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın, Sayın AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimizin, Kahramanmaraş Büyükşehir Adayımız Fatih Mehmet Erkoç’un ve AK Parti Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’in her zaman yanındayız. İnşallah hep birlikte durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sükûnet ve kardeşlik içerisinde bir seçim geçireceğiz. Biz Arıtaş halkı olarak Adayımız Fatih Güven’e hayırlı olsuna geldik ve bu süreçte kedisine başarılar diliyoruz.” dedi.



 
Editör: Haber Merkezi