2013 yılı vali yardımcısı ve kaymakamlar kararnamesi ile Afyon’un Sandıklı İlçesi’ne atanan Faik Arıcan, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’a veda ziyaretinde bulundu.
 
2013 yılı vali yardımcısı ve kaymakamlar kararnamesi ile Afşin’de 5 yıl görev yapan Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi Kaymakamlığı’na atanmıştı. Kaymakam Arıcan, bu kapsamda Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşma yapan Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “Kamu görevleri 3 sene bir yerde 5 sene bir yerde yapılıyor ve biz buna biraz alışkınız ama Afşin benim meslek yaşamımda en uzun süre görev yaptığım ilçe oldu. Bundan önce kaymakamlık yaptığım diğer ilçelerde daha kısa görevler yapmıştım. Afşin’de görev süremiz doluyor ama gönlümüz hep burada olacak, burada dostlarımız, arkadaşlarımız ve hatıralarımız var. Daha imar ve bayındır hale gelmesidir isteğim Afşin’in. Afşin’de yaşananların hepsi güzel bir anı olarak kalacak. Buradaki dostlarımızı unutmayacağız. İnşallah yeni görev yaptığım yere bekliyorum.” şeklinde konuştu.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ise şunları kaydetti:
“Kaymakam Bey’le dört yıl çalışma fırsatımız oldu. Çalışkanlığıyla ve gayretiyle öne çıkmış bir kaymakamımız. Yeni görev yeri Afyon’un Sandıklı ilçesi oldu ve burasıda çok güzel bir yer. Afşin’i aratmayacağını tahmin ediyorum. gerçekten de insan görevli bulunduğu bölgede hayatının bir bölümünü bırakır gider. Bu olay kişinin ömründe çok anlamlı izler bırakır. Şehrimiz Afşin’de Kaymakam bey Faik Arıcan üzerinde çoğu olumlu güzel anılar bıraktığına inanıyorum. Biz kendisini çalışmalarıyla ve Afşin’e kazandırdıklarıyla her daim hatırlayacağız. Kaymakam bey görev süresince şehrimizin hemen hemen her yerinde çalışma yürüttü. Bu bizim için ayrı bir güzellik ve kendisine de bu noktada ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum.”
Editör: Haber Merkezi