Kaymakamlar kararnamesi Resmi Gazete ’de yayımlandı. Afşin’de 5 yıl Kaymakamlık görevini yürüten Faik Arıcan, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine atandı.
2013 yılı vali yardımcısı ve kaymakamlar kararnamesi yayımlandı. Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, 32 bin 197 merkez nüfuslu Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi Kaymakamlığı’na atandı. Afşin Kaymakamlığı’na ise, İzmir’in Karaburun İlçesi’nde görev yapan Fatih Aksoy atandı.   

Fatih Aksoy Kimdir?

1975 yılında Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Elmalı’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.2000 yılında Kaymakam adayı olarak mesleğe girdi. Sırasıyla Çankırı’nın Korgun, Kızılırmak, Konya’nın Taşkent ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Mart 2004- Ekim 2005 tarihleri arasında Tokat Başçiftlik Kaymakamlığı ve Ekim 2005 tarihinden Ekim 2007 tarihine kadar Adıyaman’ın Sincik ilçesinde kaymakamlık yaptı. Ekim 2007 tarihinde Bulanık kaymakamlığına atandı. Temmuz 2010 Kararnamesi ile Karaburun Kaymakamlığımıza atanan kaymakam Fatih Aksoy evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi