Yaklaşık 100 araç ile şehir turu atan öğrenci servisleri Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı önünde konvoyu tamamladı. Servislerini pazar alanına park eden dernek üyeleri, Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, desteklerini açıkladılar.

Afşin İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Serhat Çakar ve görevli askerler tarafından karşılanan gurup adına açıklama yapan Afşin Öğrenci Servisleri Derneği (AOSDER) Başkanı Yusuf Akar, Bahar Kalkanı Harekatına destek verdiklerini belirtti.

Akar, “ Afşin Öğrenci Servisleri Derneği olarak bizim şanlı Türk ordusunun karakoluna geliş nedenimiz kalleş ve hain saldırılar sonucu şehit düşen Mehmetçiklerimizin acısını hüznünü paylaşmak. Bu kalleş saldırıları yapanlara sesleniyoruz; Biz Türk’üz, Türk esir olmaz, Türk devletsiz olmaz, Türk bayraksız olmaz, Türk ezansız olmaz, Türk hürriyetsiz olmaz. Bizim dinimize göre asker vatan için can verirse şehittir. Onların ise dirisi kalleş, ölüsü ise leştir. Tüm Türkiye’mizin başı sağ olsun. Yüce yaradan Kahhar ismiyle bu kalleşleri kahrı perişan eylesin. Türk ordumuza Bahar Kalkanı Harekatında zafer nasip etsin. Bu bayrak ve vatan için canımız malımız ile birlikte Türk ordusunu daima emrindeyiz” açıklamasında bulundu.

Destekten dolayı dernek üyelerine teşekkür eden Afşin İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Serhat Çakar da, " Ziyaretinizle varlığınızı yanımızda hissettirdiniz, bizlerinde her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin. Bu şekilde gelmeniz bize güç kattı, yüreklendirdi. Hepinize teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından servisçiler, askeri personellere tatlı ikramında bulundu.

Editör: Haber Merkezi