AnadoluJet’in Ankara-Kahramanmaraş karşılıklı seferleri 27 Ekim’de başlıyor.
AnadoluJet beşinci yılında uçuş ağını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Uçuş zincirine Kahramanmaraş halkasını da ekleyen AnadoluJet, 54 TL’den başlayan fiyatlarda Ankara-Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş-Ankara seferlerine start veriyor.
27 Ekim tarihinde başlayacak Ankara - Kahramanmaraş karşılıklı seferleri Ankara’dan her gün 12.15 Kahramanmaraş’tan ise 13.55 saatlerinde gerçekleştirilecek. AnadoluJet’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, dövme dondurması ve yerel şirketlerin azmi ile ünü Japonya, ABD, Avustralya ve Dubai’ye ulaşan Kahramanmaraş insanının bundan sonra düzenlenecek direk seferlerle önce Ankara’ya daha sonra ise minimum bekleme süreleriyle tüm yurda ve dünyaya bağlanacağı bildirildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“27 Ekim itibariyle başlayacak karşılıklı seferler; Kahramanmaraş - Ankara için 54 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek. Ankara üzerinden aktarmalı tüm Anadolu uçuşlarında ise yılsonuna kadar aktarma ücreti alınmayacak. Sanayisi ile ‘Anadolu Kaplanı’ olarak anılan, iki resmi ve iki de özel Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) sahip Kahramanmaraş, özellikle tekstil ve iplik alanında Türkiye ve Ortadoğu'da önde gelen merkezlerin başını çekiyor. Yakında Türkiye’nin en büyük OSB’ne kavuşacak şehir için, havayolu ulaşımı ve AnadoluJet’in bu girişimi büyük önem taşıyor.”
Editör: Haber Merkezi