Afşin’e yapılması planlanan 16 derslik ve 200 öğrenci kapasiteli Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ilk kazması vuruldu. AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, inşaatı gezdi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan 16 derslik Anadolu Öğretmen Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatını gezdi.

Afşin'in eğitim sorunlarının çözülmesi için büyük bir gayret içerisinde bulunduklarını anlatan Kaynak, "Yaşadığımız sorunları milletvekillerimize aktarıyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyor. İlk olarak Anadolu Öğretmen Lisesi'nin sorununu inşallah çözmüş olacağız.” dedi.
AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetleri sıralayan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak, “Anadolu Öğretmen Lisesinin Afşin’deki kampüsünün ilk kazmasını bugünden itibaren vurmuş bulunmaktayız. Bu konuda Afşin’de AK Parti iktidarının önemli derecede girişimleri ve yatırımlarda bulunmuşlardır. Bunların başında yeni sanayi sitesinin kurulması, spor salonumuzun kurulması, adliye sarayımızın yapılması, hükümet konağının yapılması ve Eshab-ı Kehf’in restorasyonunun yapılması gibi AK Parti Hükümeti Afşin’imize çok önemli hizmetler getirdi” dedi.
-“Mahir Ünal’a Teşekkür Ediyorum”
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a teşekkür eden Kaynak, “ Anadolu Öğretmen Lisesinin Afşin’deki kampüsünün ilk kazmasını vurmuş bulunmaktayız. Bunlar AK Parti iktidarının Afşin’e önemli derecede yapmış olduğu yatırımlarıdır. Anadolu Öğretmen Lisesi ve kampüsü yanı sıra burada her türlü sosyal tesis içerisinde olacak. Bu hizmetin Afşin’imize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’a bu konuda bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi