Alperen Ocakları Edirne Şubesi Cuma Namazı öncesi, 25 Mart 2009'da geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için Eski Cami'de mevlit okuttu. Şube Başkanı Alparslan Cankaloğlu, Yazıcıoğlu'nun bir suikast sonucu öldürüldüğünü yineleyerek, "Bizler, hukuk içinde kalarak bu suikastın arkasındakileri ortaya çıkaracağız" dedi.
2009 Yerel seçimleri öncesi Kahramanmaraş'ın Çağlayan ilçesinde katıldığı mitingin ardından Yozgat'a gitmek üzere bindiği helikopterin düşmesi sonucu yanında bulunduğu 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları Edirne Şubesi tarafından düzenlenen programla anıldı. Yazıcıoğlu için Eski Cami'de mevlit okutan Alperen Ocakları Edirne Şubesi üyeleri, merhum liderlerine olan özlemlerini dile getirdi.
'YAZICIOĞLU, SUİKAST SONUCU ÖLDÜRÜLDÜ'
Şube Başkanı Alparslan Cankaloğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının dördüncü yılı nedeniyle mevlit okuttuklarını belirtti. Yazıcıoğlu'nun hayatı boyunca dik durduğunu kaydeden Cankaloğlu, "Bizler Alperenler olarak onun bıraktığı bu yolda haktan ve hukuktan ayrılmayacağız. Biz Alperenler olarak Yazıcıoğlu'nun bir suikast sonucu öldürüldüğünü düşünüyoruz.
Eldeki bilgileri değerlendirecek olursak Yazıcıoğlu'nun bundan önceki faili meçhul cinayetler gibi bir suikast sonucu öldürüldüğünü biliyoruz. Bizler, hukuk içinde kalarak bu suikastın arkasındakileri ortaya çıkaracağız" diye konuştu.
Programda mevlit sonrası camiye gelenlere lokum dağıtıldı.
Editör: Haber Merkezi