Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ile Zeybek ailesi iş birliğiyle inşa edilen "Ali Rıza ve Seher Zeybek Konağı" düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Selçuklu Mahallesi'nde düzenlenen törenin açılışında, çok güzel bir hizmetin açılışına şahitlik etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Yerel yönetimler olarak vatandaşların her alanda hayatını kolaylaştırmak için çeşitli yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Güngör, "Bu sosyal tesisler çeşitli alanlarda hemşerilerimize hizmet veriyor. Bugün de çok değerli hayırseverimiz Nuri Zeybek bey, annesi ve babasının hatırasına bu tesisimizi şehrimize kazandırdılar. Zeybek ailesine yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir de, mahalleye konağı kazandıran Büyükşehir Belediyesine ve Zeybek ailesine teşekkür etti.

Programa, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, siyasi parti temsilcileri, Zeybek ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi