Afşin Belediyesi’nde düzenlenen “Algı Yönetimi ve İletişim Becerileri” konulu eğitim semineri tamamlandı. Eğitim seminerinde başarılı olanlara kurs bitirme belgesi verildi.
Afşin Belediyesi tarafından organize edilen ve Eğitimci Yazar M. Abdullah Yılmaz tarafından bir haftadır devam eden seminer tamamlandı. Eğitim seminerinde başarılı olanlara düzenlen törenle kurs bitirme belgesi verildi.
 
Afşin Semt Konağı’nda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Eğitimci Yazar M. Abdullah Yılmaz, Afşin halkının çok zeki olduğunu kaydetti. Yılmaz, “Bu organizasyonda emeği geçen Afşin Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan’a, Tekin Özsoy’a ve burada misafirliğim süresince beni misafir eden herkese çok teşekkür ediyorum. Afşin’le alakalı çevrede olumsuz şeyler duymama rağmen benim gördüğüm ve algıladığım bir şey var. Birincisi Afşinliler olarak çok zeki insanlarsınız, pratik insanlarsınız ve ortaya koyabileceğiniz çok büyük bir performans var. Biran için Afşinli olmak istedim, yalnız bir şeyi belirtmeden de geçmek istemiyorum bu kıymetinizin ve performansınızın bazılarımız farkında değil, o farkında olmayanlarında en kısa zamanda kendilerini fark etmeleri gerekiyor. “ diye konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “ Bu şehrin yöneticisi olan bizler ve personellerimiz burada almış olduğu bilgileri yansıtırsa bu şehirde şikâyet edilen bir çok konunun çözümünün kolaylaştığına şahit olacak.” dedi.
Başkan Aydoğan konuşmasını şöyle tamamladı:
“Bu programı başlatmamızın asıl amacı birbirimizi dinleyelim, birbirimizi anlayabilelim ve kendimizi karşımızda ki insana doğru bir şekilde anlatabilelim. Bunlar beş günlük bir programla gerçekleşmez ama elimizde ki hazır olan bilgilerle ve bu programda aldığımız bilgileri birleştirdiğimizde mutlaka fayda sağlayacaktır. Bunu bir periyot içerisinde gerçekleştirdiğimizde şehrimizde genelde sıkıntısını çektiğimiz iletişim, ilişki, algılama yönünde ki eksiklikleri gidermeye öncülük yapacağız, buna hem görevimiz, hem şartlarımız hem de ihtiyaçlarımız bizi mecbur bırakıyor. Bu şehrin yöneticisi olan bizler ve personellerimiz burada almış olduğu bilgileri yansıtırsa bu şehirde şikâyet edilen bir çok konunun çözümünün kolaylaştığına şahit olacak. Buna bizim ve şehrin çok ihtiyacı var. Bizlere bu noktada yardımcı olan ve bilgileri aktaran Eğitimci - Yazar M. Abdullah Yılmaz Bey’e çok teşekkür ediyorum.”
Konuşmalar ardından eğitim seminerine katılanlara kurs bitirme belgesi verildi.
Editör: Haber Merkezi