‘Yurt Gezileri’ adı altında illeri gezen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 15 Aralık’ta Kahramanmaraş’a geliyor.

Programına Afşin, Elbistan ve Göksun’u da alan Akşener, beraberindeki partililerle esnaf ziyaretinde bulunacak.

Akşener’in Kahramanmaraş ziyaretine ilişkin açıklamayı İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Hakan Peltek yaptı. Peltek, “Milletimizin umudu Genel başkanımız Sayın meral Akşener 15 Aralık Çarşamba günü Kahramanmaraş’ta olacaktır” dedi.

Meral Akşener’in milletin yüreğine dokunma hedefiyle ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydeden Peltek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Sayın Genel Başkanımız milletle bir arada olma, milletin kalbine dokunma, yüreğine dokunmak için her şehri ziyaret ediyor. Yani güzel Türkiye'mizde, seksen bir ilini tek tek ziyaret ediyor. Zannediyorsam Kahramanmaraş'ı da öneminden dolayı, Kahramanmaraş'ı, sevgisinden dolayı hani en sevdiklerimizi böyle en sona bırakırız ya sona bıraktı. İnşallah 15 Aralık'ta Kahramanmaraş'ta olacak. Burada sırasıyla Elbistan, Afşin, Göksun ilçelerimize ziyaretler yapacak. Orada esnaflarımızla buluşacak. Sayın genel başkanımızın bu gezileri yapmasındaki temel amaç Türkiye'nin şu anda ekonomik anlamda çok büyük sıkıntıları var. Bunu da en iyi nerede görüyoruz? Bunu da en iyi esnafta görüyoruz. Yani büyük kuruluşlardan, büyük firmalardan büyük fabrikalardan ziyade esnaf bize Türk ekonomisinde neler döndüğünün direk somut yanıtı. O yüzden sayın genel başkanımızda, esnaf ziyaretleri yapıyor.

“İlk olarak bir Elbistan ziyareti yapacak”

Kahramanmaraş'ta da Elbistan, Afşin, Göksun, ardından da merkezimize ziyaret edecek. Merkez ilçelerimizde Dulkadiroğlu'nda Onikişubat’ta esnaf ziyaretleri yapacak. Kahramanmaraş'ı sadece merkez olarak değerlendirmek biraz eksik kalır. Çünkü bugün kuzeyine baktığımız zaman Kahramanmaraş'ın her alanda, ticari alanda, sanat alanında, edebiyat alanında yani bir Elbistan'sız Kahramanmaraş'ı düşünmek mümkün değil, Afşin’siz, Göksun’suz, Pazarcık'sız 11 ilçenin 11’i de bizle birliktedir. Bizim için yeri ayrıdır, kıymetlidir. O yüzden Sayın Genel Başkanımız da zannediyorsam Malatya'ya iniş yapacak, Malatya'dan sonra Elbistan'a geçecek, Elbistan'da hemşerilerimizde onu dört gözle bekliyor. İlk olarak bir Elbistan ziyareti yapacak. Ardından da Afşin’den, Göksun'dan merkeze gelecek.”
 

Editör: Haber Merkezi