Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, yeni eğitim öğretim yılından dershanelerin yokluğunu öğrencilerin hissetmeyeceğini söyledi.

Kahramanmaraş Öğretmenevi Müdürlüğünde sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir ataya gelen Akkurt, 2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrencilerin eğitimlerini geliştirme eylem planı hakkında açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Akkurt, Kahramanmaraş’ta yeni eğitim döneminde bin 600 yeni dersliğinin ilave edildiğini ifade ederek, “2014-2015 eğitim öğretim yılının ülkemize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kahramanmaraş’ın eğitimini daha üst seviyelere çıkarma adına yeni bir eylem planı oluşturduk. Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı dinamik bir sisteme sahip. Sistem dahilinde Kahramanmaraş’ta teknolojinin tüm imkanlarını kullanacağız” dedi.

İl genelinde yapılan eğitim çalışmalarını titizlikle takip edildiğini kaydeden Akkurt, “Dershanelerin kapatılmasıyla çok ciddi hazırlık yapıldı. 35 bin yeni öğretmen ataması yapılacak. Bu manada öğrencilerimize kurs hakkında tüm destekler verilecek. Kimse mağdur edilmeyecek. Bu sayede kapatılan dershanelerin yokluğunu hissettirmeyeceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi