MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız ile birlikte Afşin Sanayi Esnafını ziyaret etti.
 
Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Sanayi Esnafını gezen MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız esnafın sorunlarını dinledi.
 
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın vermiş olduğu tüm sözleri yerine getireceklerini kaydeden MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Afşin’e geldik, sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Afşin’de çok değerli Belediye Başkanımız diyorum şimdiden Adem Yıldız’ın seçim çalışmalarına dahil olduk. Birlikte esnaflarımızı geziyoruz. Esnaflarımızla sohbet ediyoruz ve problemlerini dinliyoruz. Biz seçimi kazandığımız takdirde Adem başkanımızın ilçemiz adına vermiş olduğu tüm sözler bizimde sözümüzdür. Afşin, Büyükşehir’in bütçesinden gerekli payı alacaktır. Afşinli esnafımız bizleri çok cana yakın karşıladılar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Afşin’de esnafımızla partimiz bütünleşmiş ve 30 Mart’a kilitlenmiş olarak gördük. Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı ve Afşin’de esnafımızla partimizin bütünleşmiş olduğunu gördük. Bu 30 Mart’ta seçimin galibinin biz olduğunu müjdeliyor. Bu vesileyle tüm Afşinlilere, partililerimize ve Başkan Adayımız Adem Yıldız’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Büyükşehirle el ele vererek Afşin’e önemli işler yapacaklarını kaydeden MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Tahir Akgemci, Afşin’i ziyaret etti ve bizde kendisini sanayi esnafımızla buluşturduk. Çok değerli MHP Afşin Meclis Üyelerimizle birlikte Afşin’imizin emekçi insanlarını ziyaret ediyoruz. MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız seçim çalışmalarımız kapsamında her zaman bizlerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi ve bu bizlere çok büyük bir güç verdi. Bilindiği üzere kendisi Profesör, bu işin uzmanı ve bizlerde talebesiyiz. İnşallah birlikte omuz omuza vererek Afşin’imizin daha da ileriye çıkması için, geçmiş dönemdeki alamadığı hizmetleri alarak ve Afşin’in geri kalmışlığını MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla çözeceğimizle inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi