Ak Parti 4. Olağan Kongresi için hazırlanan tanıtım filminin son bölümü, partililerin katılımıyla Kahramanmaraş'ta çekildi.

Kahramanmaraş-Adana karayolundaki Madalya Anıtı'nda gerçekleştirilen çekimlerde, Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakçı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile partililer ellerinde bayraklarla rol aldı.

İl Başkanı Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 ilde çekimleri gerçekleştirilen filmin 30 Eylül'deki kongreye yetiştirileceğini belirtti. Kahramanmaraş'taki çekimleri Madalya Anıtı'nda gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini ifade eden Erkoç, "Bu mekan Kahramanmaraş'ın özünü ve ruhunu yansıtıyor. Güzel bir çalışma oldu. Biz de merakla bekliyoruz" dedi.

Filmin yönetmeni Hakan Yıldız ise çalışmayı uzun süredir yürüttüklerini belirterek, "Türkiye'nin bütün illerini gezdik. Kahramanmaraş bizim son noktamız. Buradan İstanbul'a gideceğiz. 30 Eylül'de Ak Parti kongresinde gösterilecek. Bu çalışma çok büyük bir ekiple yapıldı. 15 bin kilometre yol katederek bu çalışmayı tamamladık" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi