AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak:
“AK Parti’nin Afşin’de eğitim yatımları devam ediyor.”
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Atatürk İlköğretim Okulu’nun eski binasının yıkılarak yerine yeni 8 derslik modern bir bina yapılacağını söyledi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, yıkımı devam eden Afşin Atatürk Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Kaynak, Afşin’de eğitim yatırımlarının devam ettiğini kaydetti.
AK Parti Hükümeti olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti hükümetinin ülkemize yapmış olduğu yatırımlar devam ediyor. Hükümetimiz döneminde ülkemiz birçok hizmet almakta ve bu hizmetlerden Afşin’imiz de payını almakta. Afşin’de eğitim alanından önemli yatırımlar yapıldı. İlçemizin en eski okulları yıkılarak yeninden yapılmakta. Namık Kemal İlkokulu yıkılarak yeni binasının temeli atıldı ve inşaatı devam ediyor. Atatürk İlkokulumuzun da ihalesi yapıldı ve yıkılarak bir yıl içeresinde hazırlanarak eğitim ve öğretime hazır olacak. Bu yatırımları Afşin’imizin hizmetine sunuyoruz. Bu yatırımlarda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal’a ve Kahramanmaraş Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak, 8 derslik Atatürk İlköğretim Okulu’nun inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti.
Editör: Haber Merkezi